Ikkunat ja lasipinnat

Yleistä

Ikkunahuolto Oy Karttunen on tarjonnut ikkunanpesupalveluita pääkaupunkiseudulla jo kaksivuosikymmentä. Ikkunoiden pesu on aina ollut yrityksen kivijalka, mutta palvelutarjontamme käsittää myös muita töitä ikkunoiden ja lasipintojen saralla.

Ikkunoiden ja lasipintojen pesut

Suoritamme ikkunoiden viikko-, kuukausi, vuosipesuja, eri puolilla pääkaupunkiseutua. Korkeita ja vaikeasti pestäviä kohteita varten käytössämme on mm. koulutettuja köysityöskentelijöitä, rakennustelineet, erilaisia nostolaitteita ja Reach&Wash - pesulaite menetelmä, jolla ikkunoita voidaan pestä jopa 16 metrin korkeuteen ilman nostimia. 

Reach&Wash Pesulaite

Näyteikkunan pesu

Köysityöskentely

Korroosiovaurioiden korjaus

Liian harvoin suoritettava ikkunoiden pesu, yhdessä vaihtelevan sään kanssa altistaa ikkunoita ja lasipintoja korroosiolle, jonka jälkeen lasista ei saada puhtaan näköistä pelkästään tavallisen pesun avulla. Asia voidaan kuitenkin monissa tapauksessa korjata "hiomalla" lasin pinta, jolloin ikkunoista saadaan uudenveroiset ilman lasien vaihtoa.


 


Ikkunakalvojen ja -tarrojen poistaminen

Poistamme myös huonokuntoiset ikkunakalvot sekä -tarrat, nopeasti ja ammattitaidolla.

Lasipintojen suojakäsittely

Lasipintojen likaantumista ja korroosiovaurioiden syntymistä voidaan ehkäistä LiquiGlass suojakäsittelyllä. Kuivuessaan tuote muodostaa näkymättömän suojan ja tekee pinnoista likaa, vettä ja öljyjä hylkiviä. Tuote on nestemäistä lasia ja on turvallinen niin ihmisille, eläimille kuin ympäristöllekkin.

Ikkunoiden ja ovien tiivistäminen

Tiivistämällä ikkunat ja ovet voidaan huoneen lämpötilaa nostaa merkittävästi. Lisäksi oikeanlainen tiivistys ehkäisee vedontunnetta ja vähentää ikkunan väliin kertyvän pölyn määrää.

Julkisivulasin pesu

Kaksi pesulaiteharjaa