Kauppa- ja ostoskeskukset

Palveluntarjontamme on erittäin kattava erityisesti kauppa- ja ostoskeskusten tarpesiin. Tarjontaamme kuuluu mm. rullaporraspesut, ikkunoiden ja lasipintojen pesut, parkkihallienpesut, graffitien poisto, yms.

Rullaporraspesut

Käytössämme on viimeisimmät laitteet, aineet ja menetelmät rullaportaiden/rullahihnojen puhdistukseen. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, johon sisältyy mm. portaiden vaaka- ja pystypintojen, edustojen ja muiden metalliosien, välilasien, kädensijojen, yms. puhdistus. Käytännössä rullaportaat ja niiden lähiympäristön puhdistus kokonaisuudessaan.

Parkkihallien puhdistus

Parkkihalleista puhdistamme niin yläpölyt, sisäänkäynnit kuin parkkialueenkin, jota varten käytössämme on imulakaisukone. 

Hallin ajo

Tolppien pesu

Graffitien poisto

Yläpölyjen puhdistusta

Graffitien poistoon käytössämme on erilaisia kemikaaleja ja menetelmiä. Kuitenkin tehokkain tapa suojautua töhrijöitä vastaan on käsitellä kaikki mahdollisesti töhrittävät pinnat PSS20 suoja-aineella. Suoja on täysin turvallinen ihmisille, eläimille, sekä ympäristölle ja se lisää merkittäväati pintojen elinikää. 
Graffitien poistoon suojakäsitellyiltä pinnoilta et tarvitse ollenkaan kemikaaleja, vaan likaantunut suoja-aine poistetaan käyttäen pelkästään lämmintä vettä.


Lisäksi tarjontaamme kuuluu mm. ikkunoiden ja lattioiden pesut, suursiivoukset, yms.

Ota yhteyttä!