PUR - pinnoite

Historia

Dr.Schutz on vuonna 1955 perustettu, erilaisiin lattianhoitotuotteisiin keskittynyt yritys. Jälkikäteen asennettava PUR - pinnoite on ollut markkinoilla yli 10-vuotta. Pinnoituksen saa asentaa vain tehtaalla koulutetut ja sertifioidut yritykset. Näitä ammattilaisia toimii yli 50 eri maassa n.2100 yritystä.

Pukuhuone ennen käsittelyä

Käsittelyn jälkeen

Yleistä PUR - pinnoitteesta

PUR - pinnoitetta on käytetty ensisijaisesti tehtaissa valmistusprosessien yhteydessä joustaville lattiamateriaaleille (mm. linoleum, muovi ja kumipinnat) hyvin pitkään. Tässä vaiheessa PUR - pinnasta tulee varsin ohut, nopean valmistusprosessin saavuttamiseksi. 

Dr.Schutz on tuonut markkinoille omana tuotteenaan jälkikäteen tehtävän / lisättävän PUR- pinnoituksen.
Tässä vaiheessa pinnasta tulee huomattavasti paksumpi ja erityisen kulutusta kestävä, sekä helppohoitoinen. Vahausta ei tarvitse enään tehdä, koskaan.

Näin vanhasta, kuluneesta lattiasta voidaan pinnoittamalla välttää materiaalin vaihto ja saada aikaan uusi lattia. Pinnoituksen yhteydessä voidaan huomioida myös sisustuksellisia tekijöitä, perusvärivaihtoehtoja on yli 170 (RAL-värikarttoja). Kulutusta kestävän pinnoituksen alle voidaan myös vaivattomasti asentaa esim. logoja, kuvioita, erilaisia muotoja, jne. Lattioihin voidaan asentaa käsittelyn yhteydessä myös lisäaineita, joilla saadaan aikaan mm. standardit täyttävä turvalattia, värjääviä kemikaaleja läpäisemätön pinta, sekä sähköä johtava ns. ESD-lattia.

Grillikioski ennen käsittelyä

Käsittelyn jälkeen

Lisätietoja pinnoitteesta osoitteessa www.dr-schutz.com 

Toimisto ennen

Toimisto jälkeen