Ikkunanpesu – luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua Ikkunahuolto Karttuselta

Ikkunahuolto Karttunen on tarjonnut laadukkaita siivous- ja huoltopalveluja pääkaupunkiseudulla jo 90 luvun alusta lähtien. Vuosikymmenten kokemus ja vahva asiakastyytyväisyys tekevät meistä yhden luotetuimmista alan toimijoista Helsingin seudulla. Erikoisalaamme ovat ikkunanpesupalvelut, ja olemme ylpeitä siitä, että palvelumme tunnetaan luotettavuudestaan ja ammattimaisuudestaan. Käytössämme on tarvittava nostokalusto, joten meiltä onnistuu ikkunapesut korkealla ja muissa vaativissakin kohteissa.

Ikkunanpesu – paremmat näkymät ja enemmän luonnonvaloa

Puhdasta ikkunaa ei peitä lika, pöly tai tahrat. Puhtaat ikkunat parantavat sisätilojen valaistusta ja tekevät näkymistä kirkkaammat. Tämä lisää tilojen viihtyisyyttä ja pitää tilat siistin näköisenä, antaen hyvän ensivaikutelman.

Saat meiltä ikkunanpesut ammattitaidolla kaikkiin kohteisiin

 • liike- ja toimistotilat
 • kauppakeskukset
 • taloyhtiöt
 • kotitaloudet

Ikkunanpesu

Palvelut

Miksi valita Ikkunahuolto Karttunen?

 • Pitkä kokemus ja ammattitaito: Olemme palvelleet yrityksiä ja taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Vankka kokemuksemme takaa sen, että tunnemme erilaiset kohteet ja osaamme tarjota parasta mahdollista palvelua.
 • Käytössämme tarvittavat laitteet: Meiltä onnistuvat ikkunapesut ympäri vuoden haastavammissakin ympäristöissä. Käytössämme on tarvittavat nostolaitteet. Oli kyseessä sitten korkea kerrostalo tai laaja kauppakeskus, meillä on oikeat välineet ja osaaminen.
 • Monipuoliset palvelut: Ikkunanpesun lisäksi tarjoamme kattavat siivous- ja huoltopalvelut ympäri vuoden. Palvelemme julkisia laitoksia, taloyhtiöitä sekä yksityisiä tahoja. Palvelumme ja erityisosaamisemme kattavat laajasti kaiken perusteellisista kiinteistösiivouksista aina nosturikaluston vaativiin erityiskohteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ikkunanpesu palveluna – näin homma etenee

Ikkunanpesumme alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Kun otat yhteyttä Ikkunahuolto Karttuseen, kartoitamme ensin tarpeesi ja sovimme parhaan ajankohdan ikkunanpesulle. Käytössämme on useita eri tekniikoita ja tarvittavat nostolaitteet, joten ikkunanpesut onnistuvat meiltä myös korkealla tai muuten vaativissa ympäristöissä.

 1. Tarjouspyyntö: Ota meihin yhteyttä ja kerro kohteestasi. Saat meiltä tarjouksen ikkunanpesusta vuorokauden sisällä.
 2. Esivalmistelut: Suojaamme tarvittaessa ympäröivät pinnat ja valmistamme alueen pesua varten.
 3. Puhdistus: Käytämme soveltuvia pesumenetelmiä ja  välineitä, mukaan lukien nostolaitteet ja erityistekniikat.
 4. Tarkastus: Pesun jälkeen tarkistamme ikkunat ja varmistamme, että lopputulos on moitteeton.
 5. Lopputoimet: Siivoamme jälkemme ja varmistamme, että asiakas on tyytyväinen työhön.

Ota yhteyttä

Jos tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista ikkunanpesupalvelua pääkaupunkiseudulla, ota yhteyttä Ikkunahuolto Karttuseen. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Anna meidän pitää huolta ikkunoistasi, niin voit keskittyä olennaiseen.

PYYDÄ TARJOUSTA